HelloLina

Examday! 28-29.10.2014
Idag hade jag fyra timmars sals-exam på att skriva en akademisk uppsats. Det var inte det roligaste jag har varit med om kan jag berätta. Men förhoppningsvis klarar jag den, annars är det väl bara att göra om det senare men det vill jag helst inte göra.
Så igår pluggade jag lite och försökte förbereda mig mentalt på att sitta i fyra timmar. Det är så svårt att plugga inför ett uppsatsprov så det gick lite sisådär...
Jag tog ett litet uppehåll på kvällen och gick iväg för att kolla på Coraline med film sociatyt, och när jag kom tillbaka pluggade jag lite till. Fast sen tog jag en till liten paus och bakade lite kakor så att jag skulle kunna ha något gott på provet.
 
Idag efter provet åt jag lunch med de nedanför och några andra, sedan satt vi bara och chillade lite. Jag läste två hela(!) sidor i min bok för vi försökte plugga lite, men det gick ju inte så bra för det spelades även Sims, som såklart var roligare att disskutera.
 
Ikväll blir det Harry Potter, istället för på fredag eftersom det då är halloween fest.
 
Plugg, först i sängen...
 
...sedan lite miljöombyte till köket medans kakorna var i ugnen
 
Det blev Gaffelkakor, undra var namnet kom ifrån...
 
Kakorna gräddas
 
De blev mycket smarriga! Jag gjorde 1/4 sats för jag hade inte så mycket smör, men de blev bra ändå.
 
Filmen var lite väl creepy för min smak, även om den är tänkt för barn... Jag tror det mer beror på sättet den är gjord på och inte handlingen.
 
Denna film blir det ikväll
 
-L