HelloLina

Migrän
Igår umgicks jag med min kompis, vi hade en mysdag med film, popcorn, rulltårta och saft. Det var jätteskönt att bara sitta och titta på film, även om det var ganska fint väder ute så får man ta sig tid för sådanna dagar.
Men sedan på kvällen var vi lite mer produktiva och tog oss ut i skogen på en springtur, inte så långt men det var super skönt att röra lite på sig. Efter vi hade sprungit så tog vi oss ett dopp i sjön för att svalka av oss innan vi begav oss hem. Det var troligtvis en av de sista doppen ute för i år, det kanske hinns med något mer innan det blir för kallt. Det var faktiskt inte så kallt i vattnet som jag trodde att det skulle vara, men det kanske berodde på att jag var så varm efter springturen. Man kunde inte vara i för länge men det var inte så att man blev till en isbit med en gång.
 
Sedan när jag kom hem så hade vi familjemys med tacos och sedan film (igen), jag kollade inte så noga för jag hade börjat få ont i huvudet. Sedan när jag inte orkade ligga kvar i soffan längre och skulle gå och lägga mig så slog det till. Ett riktigt hemskt migränanfall! Jag har bara haft så ont i huvudet en eller kanske två gånger tidigare och det är inte en rolig upplevelse. Jag mådde illa och visste inte vart jag skulle ta vägen. Jag tog huvudvärkstabletter och försökte somna men det gick inte alls. Som tur var så kom mamma till räddningen med kaffe, för koffeinet ska hjälpa mot migrän. Så efter en kvart/tjugo minuter kunde jag slappna av iallafall nog mycket så att jag kunde somna. 
Men sedan kom problemet när jag vaknade vid 02-tiden och koffeinet verkligen hade kickat in och mitt huvud vägrade slappna av... Jag lyckades tillslut somna om, men idag har jag varit ganska seg efter migränen. Jag brukar känna mig lite slö och konstig efter jag har somnat med huvudvärk så idag har jag bara tagit det lungt med en ljudbok i min säng.
 
 
Ljudboken jag lyssnar på just nu
 
-L