HelloLina

Lund 12-16.12.14
Helgen i Lund med storasyster var jättebra! VI gick lite på stan på lördagen och handlade in julklappar, nu är jag nästan klar. Har bara någon liten grej kvar att införskaffa, jag var väldigt bra i tid med mitt julklapps handlande i år. Det beror nog på att jag ville köpa ganska många i England innan jag åkte hem.
Vi köpte pysselsaker så på kvällen pysslade vi ihop en drömfångare som vi ska ge lillasyster i julklapp.
På söngaden så var vi hemma hos Hanna, vi bakade massor. Tre lusselängder, med vit choklad och mandelmassa i ena sorten och en pistagefyllning i den andra sorten. Vi gjorde även några lussebullar med pistagefyllningen, och så bakade vi pekannötspaj. Allt blev jättegott! Martin kom över, så vi kollade på film (The Holiday) och fikade tillsammans. Sedan på kvällen gick vi på bio.
På måndagen var vi hemma och slappade, Hanna behövde skriva på en skoluppgift så det gjorde hon och jag satt med min dator och jobbade inte med min skoluppgift...
På kvällen åkte vi hem till några av Hannas kompisar och fikade lite där, och dom bytte julklappar. 
Sedan på tisdagen var det dags för mig att åka hem. Så när Hanna skulle iväg till skolan så åkte jag med till stationen och satt där en stund och väntade på tåget. 
Allt gick bra denna resan (som tur var) förutom att det var väldigt kallt på tåget från Lund till Göteborg. Jag åt lite lunch på stationen medans jag väntade på tåget mot Karlstad (eller Kil där jag hoppade av, så att jag kunde åka med pappa hem). På det tåget fick jag en hel kupé för mig själv. Det var lite skönt. Sedan kom jag hem och fick träffa familjen igen och träffa min gosiga katt!
 
Gott fika på ett mysigt café i Lund
 
Drömfångaren vi gjorde
 
Filmmys och lussefika
 
På tåget hemåt
 
Min egna kupé
 
Återförenad med denna älsklingen
 
-L